onsdag, oktober 10, 2012

Läktarvåld

Johan Petersson har gång efter annan presenterat olika figurer i Partaj med stor bravur. Senast var det Lasse Berghagen som efterliknades med en träffsäkerhet man inte skådat sedan Ragnar Skanåkers framfart på -70, -80, -90, -00 och -10 talet. Söndagsprogrammets höjdpunkt var dock tolkningen av Nassim Al Fakir på Bolibompa. Fantastiskt!

Outrageous Cherry 11 år gamla platta "The Book Of Spectral Projections" har snurrat på skivspelaren (inte på vinylspelaren) under ett par dagar. Som synes av omslaget och titeln så kan man ju ana att det rör sig om psychedelisk framtidsrock skapad igår med mängder av eko, fuzz och fjäderlätta maraccas och tamburiner, vilket det också gör. 20 låtar hinns med och jag trycker på repeat gång efter gång.

Var på hovet och såg elitserien för första gången denna säsong. När jag klappade händerna så slog höger lillfinger emot vigselringen på vänsterhand så att en blåning uppstått. Läktarvåld! Hockey är farligt, så är det.
Matchen? 4-0 med mersmak! Bland de bättre var Dave Spina med sina snabba skridskor på högerkanten.

Ty Segall heter en yngling som får 3 i betyg i DN idag för sitt nya album "Twins". Beatles och garage nämns som referenser vilket bör passa bloggdirektören. Jag har lyssnat tidigare på denna unga herre och det har inte tänts någon eld mellan oss. Får väl lov att göra ett nytt försök.

3 kommentarer:

Mikael sa...

Klockren Nassim! Nästan mer Nassim än Nassim själv!

Näsan sa...

Ja senaste Partaj höll hög klass. En favorit är Arga Utvandraren: "-Nödår igen? Allvarligt det är ju livsfarligt!" (Vänd mot Gud...)

Rick sa...

Håller med Mikael, mer Nassim än Nassim själv.