torsdag, april 03, 2008

B-52´s & The Fleshtones

Frank Valdor ja…Du hittar mer om honom på http://www.sunkit.com/museum/artister/frank-valdor/index.shtml . Detta är första och sista gången du hittar honon här.

Det skotska bandet Dropkick låter väldigt intressant!!! Och han spelar 12-strängad också...

Stackare 1. Andreas Pihl i Linköping, avstängd i 8 matcher och böter på 65 000:- och nu får han inte spela någon finalmatch...

Stackare 2. Det snackas mer om Boork defekten än om Boork effekten!


B 52´s känns ju inte så upphetsande men deras nya album ”Funplex” låter stundtals riktigt roligt och i sina bästa stunder påminner det en hel del om The Fleshtones.


Jack White´s leksaksband, The Raconteurs, andra platta, “Consoler Of The Lonely” låter som ett White Stripes med full sättning. Mer polerat och välsvarvat. Helt klart godkänt att dunka i hörlurarna under våren.

16 kommentarer:

Johan sa...

Hade det hänt utanför rinken hade Andreas Pihl med all rätt fått fängelse för misshandel.

Rick sa...

8 matchers avstängning är naturligtvis på tok för lite. Ishockey verkar ha en frizon när det gäller våld, tyvärr. Nä, bort med idioterna från planerna.

Clas sa...

Frank Valdor då i alla fall...jo då. Och B 52's...denna blogg går från klarhet till klarhet. Nä, jag tror jag går ut i vårsolen istället. Den årliga vårmarknaden erbjuder ballonger, billiga plastpåsar och karameller. Mamma Inger säljer lotter på torget. Förra året vann jag en hushållsost. Den smakade inget men ändå...

Rick sa...

Hur länge håller vårmarknaden på? Jag tror jag kommer ner en sväng. Om jag inte hinner så köp två lotter till mig, jag skulle gärna vilja vinna en hushålsost.

clas sa...

Två låter var beställt, två lotter ska det bli. Skickar eventuell vinst i morgon.

clas sa...

låter? jo hej du...lotter menar jag naturligtvis.

Steffes syrra sa...

Och jag kommenterar ingenting i detta inlägg.Nöjd så....Clas?

clas sa...

Jag är den förste att hylla åsiktsfriheten som råder i detta land så ge hals bara! Shout it out loud!

clas sa...

För övrigt kan rapporteras att RickSteffe inte vann någonting på sina lotter. Mamma Inger valde ut två med säker hand, stort hjärta och gott ömdöme men tyvärr...Själv kammade jag hem ett halvt kilo kaffe.

Rick sa...

Jag tror du bluffar! Jag har ju inte ens sett lotterna!!!

Ingen kommentar om Dropkick?

clas sa...

Indirekt kallar du min mamma för bluffare och det kan du få fan för! Det var jag som tipsade Rick om Dropkick. Nöjd?

Näsan sa...

Andreas Pihl & Anders Söderberg:
Under dessa två spelares tid i MODO så hade jag förmånen att bevittna föjande ordväxling:
Wernblom: (hållade i ett idolkort av en fånigt leende Pihl)"-Fan vilken min Du har Andreas".
Söderberg (skrattande): "-Han har för första gången satt ett pass på bladet!" Näslund: "-Det där var taskigt Andreas". Pihl: "-Jag och Antos delar rum ikväll, vi får se vem som skrattar sist...".

Näsan sa...

Dropkick? Känns inte namnet lite stulet från Boston Irländarna "Dropkick Murphys"? Dessutom av en skotte.. Oj oj...

Rick sa...

Nu är det du som svänger dig med okända band, Dropkick Murphy.... Någonting man ska känna till?

Såg på Aftonbladets hemsida att Alavaara är den som fått det längsta straffet i elitseriens historia efter att han åkte ner domaren 1994...

hakan sa...

nä, du kan lätt glömma dropkick murphys. skulle dropkick snott namnet av dropkick murhys? och vad har det med saken att göra att det är en skotte inblandad?hahahahahahahahahahahahaha!!!!! sicket jävla skämt!

clas sa...

jag tror nog inte att skotten har tagit namnet efter murphys. lyssnar man så ligger de inte sådär jättenära varandra. och nej, rick...du behöver inte jaga ihjäl dig efter boston-irländarna. inte för att dom är sopiga (sonen spelar dom en del), men de är heller inte speciellt märkvärdiga.