fredag, april 25, 2008

Halleluja moments

Veckans två halleluja moments:


Nu minns jag varför jag var såld på Go-Betweens "16 Lovers Lane". Robert Forsters första platta på länge påminner mig om att hans röst och vemodiga sånger passar väldigt bra ihop.


Elliott Murphy är tillbaka och låter lika bra som på 70-talet. Visserligen har han inte varit borta så länge men det var en bra mening att inleda med. Bra singer/songwriter pop.

För övrigt är Hemköps mildrökta dillkaviar en höjdare.

8 kommentarer:

Steffes syrra sa...

Åh! Tack för tipset....om Hemköps dillrökta kaviar alltså.Det där andra har jag ingen aaaaning om.

Clas sa...

"Streets of your town" är en klassiker.

Elliot har jag några gamla vinyler med. Har dock inte spelat dem på mycket länge. Hittade en akustisk version av "Rockin' in the free world" med honom, Gary Louris och Neal Casal på nätet.

Dillkaviar? Kan man ha det på pizza? Min dotter och jag ska baka det till kvällen.

Rick sa...

Elliott Murphy är kung!

Baka pizza! Du köper väl färdig deg på burk som man bara behöver kavla ut på plåten!!!

Dillkaviar på pizzan är jag tveksam till. Det ska visst finnas en Kalles kaviar variant också men den har jag tyvärr ej smakat och kan därför inte uttala mig om den produkten.

Clas sa...

Carl XVI Gustaf är kung.

Pizzadeg på burk? Du skojar??!!

Vilken pizza är godast? Vad ska man ha på?

Rick sa...

Skulle jag skoja om pizza/mat?

Pizzadeg på burk finns. Det medföljer en burk tomatsås också. Du behöver bara lägga på det matiga. När jag gör egen pizza brukar jag välja att steka köttfärs och krydda med en påse tacoblandning. På det brukar jag ha tomat, lök och ananas + ost.

Äter jag ute så köper jag hawaii eller africana (med ananas och banan).

En annan favorit är Margerita minus tomat och ost.

Rick sa...

Jag har hört att det var en som hade en sån bakfyllehunger att han beställde ett ufo (två pizzor ihop bakade) med vanlig pizzafyllning + en 90 grams hamburgare med bröd. Hamburgaren var inbakad i pizzan alltså. Skröna eller ej men det låter sådär...

Clas sa...

Har personligen svårt för ananas och banan i mat. Frukt äter jag helst som den är. På pizza vill jag gärna ha tonfisk, räkor och skinka. Men aldrig att jag skulle köpa deg på burk. Låter ju livsfarligt!

I min hemstad fanns det en STOR snubbe som gick till gatuköket fem dagar i veckan. Han köpte alltid en dubbel special (2 korvar, mos + bröd) till det räksallad, gurkmajonäs och 2 coca-cola. Medans de gjorde iordning detta tog han en "vänt". En dubbelburgare med extra ost och en Pucko.

ElJefe sa...

Elliott är mycket riktigt kung, eller åtminstone kronprins, och han kommer till Sverige för två spelningar med band i september. Den 5 på Kägelbanan i Stockholm och dagen efter på Katalin i Uppsala !!! På fredag flyger jag till Bryssel för att se honom i Verviers på lördagen.

Nya skivan, Notes From The Underground, släpps i Sverige 9 juni, med två bonusspår inspelade live på John Dee i Oslo 6 september 2007 !!!!