söndag, april 13, 2008

Come out and play


Hittade en sida om filmernas film: The Warriors. Den uppdateras fortfarande och innehåller mycket matnyttigt...
...bl.a. att det kommit ut en ny serie samlardockor (det ska tydligen funnits en serie tidigare) och att Robert DeNiro tackade nej till rollen som den hattbeklädda "Cowboy". http://warriorsmovie.co.uk/

Såg Eric Gadd igår. Han var ute och styrde en barnvagn och såg lite sur ut. I torsdags såg jag Peter Wahlbäck med en keps bak och fram på huvudet. Han såg förvånad ut.

Jan Stenmark

9 kommentarer:

Mats B sa...

Här kommer en sen kommentar angående vår insats i torsdagens popquiz på Pet Sounds Bar.

En 14:e plats av 30 lag är godkänt utan att glänsa. Övre halvan var ett måste för att inte tvingas bära clownnäsa under nästa quiz.

Tre saker att skylla på:

1. Dålig kondition. Att stå under 3 timmars popquiz var ett kraftprov för ett lag som inte kan kalla sig unga och lovande längre. En flinande Håkan Steen såg väldigt stark ut vid sitt bord, samtidigt som vi höll oss för ryggarna på slutet när låtarna visslade förbi i en allt högre hastighet. Bord nästa gång!

2. Nördtätheten. Vi mötte bra motstånd. Jag har aldrig sett så många nördar samlade på 50 kvm. Nördtätheten måste ligga på cirka 3 nördar per kvm. Bara laget med fyra glasögonprydda Gradvall-lookalikes kan skrämma skiten ur de flesta - nördarnas svar på "The Warriors".

3. Samspelet. Det var vår första match ihop. Inte ens Barcelona eller Inter kan glänsa utan en enda träning eller match i benen.

Nästa quiz i maj, då j-vlar! Vem bokar träningslägret?!

Rick sa...

Välkommen till bloggen mats b!

En 14:e plats av 30 lag är väl precis på gränsen till godkänt med känning på underkänt. Hade vi kommit på 10:e eller bättre hade det varit godkänt, för vi räknar väl oss till kännare av popmusik?
Clownnäsa behöver vi inte bära nästa gång pga placering men däremot för namnet. Jag kommer fr.o.m. nu inte att kännas vid att det var vi som hette "Modo hockey". Vi har en månad på oss att hitta ett nytt lagnamn.

Håller med om att de fyra glasögonprydda Gradvall lookalikesen ingav respekt men det var tydligen inte de som vann. Vi skrämde nog en del också med vår taktik "Vi låtsas skriva på alla frågor än fast vi inte har en enda susning om vad de spelar för låt".

På tal om Warriors, vad sägs om att till nästa quiz komma utklädda till "Baseball Furies"?

Ett träningsläger vore på sin plats. Eller att åtminstone ta ledigt från jobbet på quizdagen så vi hinner ladda upp med gemensam lunch och finslipa formen.

En sak att skylla på som du glömde:
Frågorna. Hade frågorna varit de rätta hade vi sopat banan med Håkan Steen & co.

Jacob Högfeldt, Bromma sa...

Debatten har rullat i årtionden och fortfarande ställer sig många frågan: Kan man verkligen tävla i musik??!!

Anonym sa...

Jag tycker det här blir pinsamt...Stå raka i ryggen och erkänn att ni var skitdåliga!!! Skylla på nördtäthet... Ni är väl för fasen en del av den tätheten!? Hade ett bord gett er större popkunskaper? Frågorna var inte de rätta...gemensam lunch...träningsläger...ha-ha-ha. Vilka losers!

Steffes syrra sa...

Det var "hårda" ord från någon som ville vara anonym ;)

Mats B sa...

Härligt med ett uppfriskande bloggangrepp!

"Anonym" tog nog våra dåliga bortförklaringar lite väl seriöst. Eller är kanske jag och Steffe popnördarnas motsvarighet på Rami Shaaban. Istället för att stå raka i ryggen skyller vi desperat på allt och alla.

För övrigt var belysningen väldigt skum i vår del av källaren. Det var svårt att läsa frågorna. Och pennan funkade dåligt ;-)

Rick sa...

Visst är det härligt med folk som har humor... :-)

Clas sa...

Där fick ni så ni teg popnördar! Gå och klipp er och skaffa er ett jobb typ. Men det är bara att bita i det sura gräset och komma igen. Men se till att hålla Hammarbys laguppställning utanför era misslyckanden.

Och vågar man inte sätta ut sitt namn eller ens skriva under signatur ska man svälja huvudet och byta kropp!!!

Rick sa...

Härligt Clas! Så ska dom tas, popnördar och anonyma...