måndag, april 07, 2008

Fader Fouras handlar i Sickla

Intressant att se John Fogerty i programmet ”Sixties” i lördags. Såg honom på Lida 1999. Tror att det var samma turné som han för första gången fick sjunga sina gamla låtar live. Samma dag spelade också Staple Singers och Johnny Cash. En hyfsad dag…

Earth & Fire heter ett hollänskt band som gjorde några plattor i början på 70-talet. Deras andra platta ”Atlantis” är en resa i tid och rum som får mig att tänka på Kebnekaise och Bo Hansson.

Kändistätheten var stor igår. Annika Lantz kollade tapeter och Peter Settman köpte färg på Fredells byggvaruhus. Stig Ossian Ericson, också känd som Fader Fouras, sågs gående bärande på en plastkasse i Sickla köpcentrum.

Två nya avsnitt av "Från A till Ö" blev det igår. Bokstäverna D och E denna gång. Olof Palme fick förklara ordet "demokrati" för Hedvig.


Såg även "No Country For Old Men" igår. Bra film men blev besviken på slutet. Javier Bardem är lysande!

12 kommentarer:

Clas sa...

Vem är Fredrik Settman?

Annika Lantz...henne är det Kentvarning på!

Fogerty...idag kanske lite trött i steget men denna röst!!!! Den brinner fortfarande. Där du, Big Sister Steff, där kan vi snacka R Ö S T!!!

På tal om film så såg jag än en gång "Big Fish" på tv härom kvällen. Vilken fantastisk film det är. Dessutom hade kanal 9 den goda smaken att köra "Fisher king" för någon vecka sedan. Världens bästa film om du frågar mig.

Rick sa...

Peter Settman menade jag naturligtvis. Det är nu redigerat så att inga fler behöver undra om vem denne "Fredrik" Settman är.

"Big Fish" och "Fisher King" har jag ej sett vad jag minns. Har däremot sett "A Fish Called Wanda".

"Hårfrisörskans Make" håller jag för den bästa film om du frågar mig.

Steffes syrra sa...

Och även i Gbg har vi kändisar.Stod bakom Janne Josefsson på Apoteket i Nordstan.Han köpte Ipren..."Jag mötte Lassie...."

Clas sa...

Från mitt köksfönster såg jag Ronnie Hassleqvist kratta i sin trädgård idag.

Steffes syrra sa...

Jasså bor du granne med honom.Häftigt!!!

Rick sa...

Gamle Mop gitarristen?

Clas sa...

Du har inte en susning om vem det är förstår jag men bror din har träffat honom.

clas sa...

yepp

Rick sa...

Ja, det är ju en kändis.

Steffes syrra sa...

Underskatta inte mig Clas.Vad säger du om Duffy´s "Mercy"? Inte LeMarc,inte Toto.Om du inte hört henne så gå in på Youtube.

clas sa...

Jag skulle aldrig underskatta en kvinna!!! Jag vet att ni är kapabla till vad som helst...
Lovar att kolla upp Duffy.

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色