måndag, april 14, 2008

Janne Loffe Carlsson


När jag läste att Janne Loffe Carlsson och Jojje Wadenius skulle medverka på Pugh´s nya album "Vinn Hjärta Vinn" tyckte jag det lät spännande. Båda hade varit med på debutplattan "Ja Dä Ä Dä" 1969 och det finns en viss charm med att samla det gamla gänget igen för att försöka skapa samma magi som för nästan 40 år sedan. Jag kan inte låta bli att bli imponerad av den 71 årige Carlssons trummspel. Mäktigt, kontrollerat och behärskat.

Läste på Wikipedia att det var planerat en tredje "Göta Kanal". Manuset håller man på att skriva. Den enda som var färdig i rollistan var just Loffe. 2009 skulle filmen ha premiär. Funderar på att boka biljett redan nu.


Jan Stenmark

4 kommentarer:

Clas sa...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...hade det inte varit för Stenmarks guldkorn hade detta varit det sömnigaste innhåll på år och da'r...zzzzzzzzzzzz...loffe, pugh,jojje....inget ont om dessa tre giganter men känns dom så skojiga här och nu?....zzzzzzzzzzz

Rick sa...

Ja, din kommentar lättade ju inte upp stämningen precis. Loffe, Pugh och Jojje, en utmärkt kedjeformation att plocka fram när det kniper.

Skämt och sido var jag också skeptisk till plattan men den är riktigt bra.

Loffe är kung från och med nu.

Rick sa...

ZzZzZzZzZzZz Fan, jag sitter här och somnar till...Hur går det förresten med gästskriveriet?
Äh, jag fortsätter och sover en stund till ZzZzZzZzZzZz

Clas sa...

gäsp