måndag, mars 10, 2008

Frändesjö

"Mitt råd är: ta täten efter första varvet och du har en medalj". Hm, vilket expertråd.

Såg Wallander igår och inser att "Saw" är inget för mig.

Modo valde Timrå inför slutspelet. Ekonomiskt är det nog en succé men taktiskt... Jag hade gärna sett en kvartsfinalserie mot Särkijärvis järnkaminer (eller hur Roger?).

Tift Merritt´s "Another Country" är som en underbar ljummen vårvind, ett perfekt avstamp inför framtiden.

Såg att Tumba tagit sig tillbaka till elitserien i handboll. Tränare är den klassiske Erik Hajas. Undrar vad Frändesjö gör nuförtiden?

Hittade ovanstående bild på Sveriges förra förbundskapten Bengt Johansson. Vem är det som tittar fram till vänster om Bengt?


På tal om Frändesjö; Varan TV var ett underbart gäng. Varför måste man sluta när man är på topp?

10 kommentarer:

Näsan sa...

"-Korta resor..." Såna kommentarer när man väljer motståndare i slutspelshockey gör mig allergisk. Lika seriöst som laget "Jörgen Har Dålig Andedräkt" (Korpinnebandy).
Men Timrå är ett 100ggr bättre val än DIF. Nu har MODO chans att vinna på bortaplan, vilket inte Stockholm erbjudit. Och "-Vi lottade", vilken parodi när HV´s Kenta Johansson försökte vara allvarlig i TV studion...
Boork tillbaka, underbar cirkus i halstablettsklubben!

Rick sa...

Boork historien är som ett avnitt av Rederiet. Man kan ju undra vem som är den största loosern, Brynäs eler Boork.
Det fanns ju innebandygäng som hette Bäverdödarna, DAB-Gänget, Lill-Douglas & Troccabottnar. Vetefan om det är så mycket seriösare...

Näsan sa...

Bäverdödarna vann ju Tvättman Cup i Köpmanholmen..
JHDA vann inte mycket (förutom fullast på match, och mest råkämpar från Skogslöparna). Trots det var Bäverdödarna lite skakade när "Wågge The Raper" satte första skottet i matchen klockrent i ribban...
Benson är inget mot ett snabbt inhandlat Ballerinapaket, gärna springande genom OK kassan!

Anonym sa...

På tal om Frändesjö mm var jag idag nere i Skövde, och där är man orolig att missa slutspelet. Ikväll kommer seriesegraren Bajen på med besök med Staffan Ohlsson tillbaka vid rodret = svår match. Skövde har ett ungt lovande lag och har en liten förhoppning/dröm om att kunna locka Stefan Lövgren som tränare när han lägger skorna på hyllan inom kort/Alfons

Steffes syrra sa...

Är Bävern himself fortfarande aktiv? Som innebandyspelare alltså?

Näsan sa...

Yes! Han och Tommy Nordin kör domarpar numera... Tompa är riktigt less på Old Beaver (och det är klart dom har ju kamperat sen Villagatan med varandra).
En liten story: En mamma till två bröder uppe på Valla tyckte inte pojkarna skulle kalla Bävern för Bävern. "-det är elakt!". Pojkarna invände att han kallades så. Sen blev det dags för pensionsutbetalning, och brevbärar Bävern var sen till mammans brevlåda, varvid hon utbrast; "-Var är den där jävla uttern någonstans!". Världsklass!

Steffes syrra sa...

*asgarvar* Är det sant Näsan?

Steffes syrra sa...

Feskarbröderna tyckte att de hade ensamrätt på fiskaren,sydväst o skepparkrans.Mats Ahdrian (Frölundas högste chef) hade inte lust att punga ut med ev skadestånd.

Näsan sa...

Klart det är sant! Vattendjur som vattendjur tycktes hon ha resonerat...

Rick sa...

Ja, storyn är verkligen världsklass!!!