torsdag, mars 13, 2008

Gunnar, den spjuvern!

Peter Apelgren måste vara en av Sveriges roligaste. Nu var det ju ett tag sen han var aktuell på tv så det är tur att Youtube finns. http://www.youtube.com/watch?v=MUJVj86B2fo . http://www.youtube.com/watch?v=5tsn0XaEwSE&feature=related . Improvisation när den är som bäst. "Är det lillebror Söderlund som sitter så här konstigt?"


Nu är det dags att San Diego bandet The Shambles släpper nåt nytt...

The Patriots "She Loves You Too", kan våren börja bättre?

Kevin McDermott bara växer och växer. Det känns som om jag redan har vaskat fram ett guldkorn inför årssummeringen.


Missade premiären på Morgonsoffan igår. David Batra och Björn Gustavsson (inte Dynamit-Harry...) är visst inblandade. Det låter ju roligt på pappret.


Är det nån mer än jag som genom åren funderat på vad som hände med Herr Barbalander? Letatde på Wikipedia och fann detta: "Barbalander var ett TV-program för barn som producerades 1972. Programmet handlade om herr Barbalander, som spelades av Nils Brandt. Herr Barbalander bodde i en liten stuga och hade en tavla med en talande kvinnlig spratteldocka. Signaturmelodin till programmet skrevs av Lasse Dahlberg."

I morgon är det fredag och då blir det tacos!

4 kommentarer:

Steffes syrra sa...

Måste ha passerat mig obemärkt.Titeln på programmet låter bekant men näe....Kan du ev nynna på signaturmelodin?

Steffes syrra sa...

Du vet väl om att din ena svåger går under smeknamnet "Old El Paso"?

Rick sa...

"Herr Barbalander här bor han..." eller nåt sånt. Jag kan nynna den vid tillfälle. I vinjetten var det stillbilder på en stuga i koloni storlek. Har läst att en del var rädda för sprattelgubben i tavlan. Vi kör med Santa Maria (den röda varianten som är billigare).

Closeau sa...

..hmm...Barba??...känns bekant på nåt sätt....wow. Barbapappa! Han däremot minns jag. Måste vara för ung för den där Lalander!