fredag, mars 14, 2008

Lysande Sickan

"Det här börjar ju bli en sportblogg" hördes det från en annan bloggare som jag inte nämner namnet på. Bloggen om allt och inget står det ju klart och tydligt överst på sidan. Bara därför ska det bli mycket musik istället.The Remaynes gör en bra version av The Squires "Go Ahead" på ep´n från 1988. Vid närmare lystning så kanske inte versionen är så lysande utan det är nog mer att det är en kanonlåt. Original versionen hittar man bl.a på Pebbles Vol 2.

The Pleasers är ett schysst gäng från slutet på 70: http://youtube.com/watch?v=dRHhrmGiHrs&feature=related . När jag kollar igenom videon på Youtube så hittar Bucks Fizz bland releated videos... inte lika coolt.

Förresten, säger man "Inte lika coolt" eller "inte lika cool"? Tror att man säger det andra alternativet men det känns fel i munnen. Jag fortsätter att säga coolt.

Ikväll är det dags för Matrix igen! Denna gång på trean. Matrix serien har en tendens att bli en ny Die Hard eller Dödligt Vapen.


Har lyckats lokalisera och fått kontakt med basisten från det mycket kortlivade Pennsylvania bandet The Patriots. Han blev förvånad att jag ens kände till dem. Numera spelar han i ett band som kallar sig för 56 men: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=282156528

Ja, det här är inte Joe Borelli ifrån The Patriots/56 Men, utan det här är Ulf Brunnberg. Mera känd som Ragnar Vanheden i Jönssonligan filmer.

Är mera nöjd med dagens utseende på bloggen än igår.

Nä, nu håller vi tummarna inför dagens match.

1 kommentar:

Anonym sa...

Bunnberg i den stassen får mig att tänka på svågern din som på sin mors begravning, gick i gulsvartrutig kavaj och målarfärg på händerna. Det var bara stråhatten som skanades.