söndag, mars 09, 2008

Hårdrocksbröderna

Såg en av "hårdrocksbröderna" på skivmässan igår. Har ni ingen aning om vilka de är kan ni kolla här: http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=717186. Man nästan väntar sig se Robert Gustavsson rollfigur Jan Banan från "Torsk på Tallin" dyka upp någonstans.

Träffade också bloggkungen från Chris Goes Rock: http://chrisgoesrocks.blogspot.com/

Elitseriens grundspel är slut och i kväll väljer man motståndare till kvarten. DN har Frölunda som Modo´s bästa val. Wernblom & Svartvadet mot Kalle & Ada. Det kan bli roligt. DN ger även Modo 20% guldchans. HV har 50% och Frölunda och Dif bara 4%...

Guld till Stefan Holm. Underbart när han stod på prispallen och blev lika lång som de andra. Han hoppar 1 meter högre än vad jag gjort...

Wissman till final. Mitt råd är: ta täten efter första varvet och du har en medalj. Å andra sidan är väl inte jag någon 400 meters expert (jag kom sist i skol-DM 1980).

Cowboy - Reach For The Sky från 1970 är schysst country/southern rock.

Läs Johan Esk´s artikel "Fokus fastnar på fansen" idag och du fattar varför karln får pris.

2 kommentarer:

Steffes syrra sa...

Det är väl knappast Kål&Ada du ser i Frölunda men däremot Kallio,Johnson,Andersson & Sundin.Första femman med en snittålder på 33,2 år.Ingen aning om vilka pojkar som spelar i MoDo numera men när vi snackar 79/80 års spelare så kan jag nog räkna upp ett gäng.

Rick sa...

Ska bli intressant och se vad goa gubbar kan bjuda på. Hörde nåt om att Glenn Hysén skulle hoppa in.