torsdag, mars 06, 2008

Ferraribilar och Zoofigurer

Vi är framme vid # 3
Harrison Ford som president på ett plan som blir kapat. Ett säkert kort på tv tablån. Bra? Javisst, de tre första gångerna.Konserten med Tomas Andersson Wij i går var bra. Inte magisk som på Rival förra våren dock. Vissa tyckte att trummisen tog för stor plats men där håller jag inte riktigt med. Låtarna håller högre klass än gårdagens ljud.

I pausen blev jag tvungen att springa till Seven eleven för att köpa en påse smågodis. Det blev mest Ferraribilar och Zoo figurer.

Skall bli intressant att se när Roger skriver sitt första inlägg på bloggen. Det är inte lätt med alla koder och konton...Anders, som till vardags sjunger i Kick Back, var också på TAW. Han tyckte om konserten och firade med en korv med bröd och räksallad på Seven eleven efteråt.

Det känns skönt att till sist har hittat Molle på Soulseek. Väl gömd bakom ett annat namn. Nu känns allt som förut. Det var längesen jag hörde Roger så upphetsad.

6 kommentarer:

Steffes Syrra sa...

Å vad ska syrran säga då? Äh,jag återkommer....

Anonym sa...

Det prasslade mycket om smågodispåsen. Som sagt trummisen borde ha "taggat ner" lite och spelat mer med stängd hi-hat.
/Vän av ordning

Rick sa...

Smågodispåsen hann inte prassla så mycket, den tog slut väldigt fort (jag var ju tvungen att bjuda och vissa tog ju mer än en godis ur påsen).

Vill man ha tystare trummor kan man ju alltid ha synth trummor som förbandet hade.

tredje stämman sa...

Jenny Abrahamsson gjorde bra ifrån sig. Speciellt första låten och synthtrummorna tillförde ett bra sound. Godispåsarna är för övrigt alldeles för stora nuförtiden. I nämnda påse skramlade ju bara lite karameller i botten. Tacka vettja sjuttitalet när påsen alltid blev minst halvfull efter att man mödosamt pekat sig igenom sortimentet och köpt upp hela kronan.

Rick sa...

Jo, 20 godisar för 1 krona är oslagbart. På Stenhamra kiosken (samma lokal som optiker Björk hade 20 år senare)fanns det en gubbe som plockade i godis på eget bevåg om man var för långsam att bestämma sig. Nu snackar vi tidigt 70-tal.

Steffes syrra sa...

Och på ovan nämnda kiosk fanns även Igloo apelsin el cola för 60 öre.Och Starlet kostade 1,60:-!!!!