fredag, mars 28, 2008

Full Moon Fever
Lyssnade på Tom Petty´s “Full Moon Fever” från -89 och insåg, åter igen, att den plattan är hans bästa. Vissa håller ”Damn The Torpedos” som den vassaste, och visst är den bra, men ej lika bra som den förstnämnda.

Henrik Venant var en av förgrundsfigurerna i Lunds musikliv under slutet av 70-talet när punken slog igenom i Sverige. Han spelade och sjöng i flera olika band, arrangerade konserter och startade skivbolaget Heartwork som han fortfarande driver. Har arbetat som ljudtekniker på Smålands nation, Lund.
Några av de mest kända band som Henrik var medlem i är TT Reuter, Underjordiska Lyxorkestern och Pojken med grodan i pannan. (Wikipedia).

Sökte på nätet men hittade ingen förklaring till vad hingstväxt är.

8 kommentarer:

Gunnar Arvidsson sa...

Att vara "hingstväxt" är ett uttryck som betyder att man som man är välhängd. Man har en rejält stor penis helt enkelt. Har man en gång sett en hingst "hänga ut den" så förstår man nog uttrycket bättre.

Rick sa...

Tack Gunnar, nu förstår jag.

Jocke Wallander, Västerås sa...

Vi kan väl säga som så här att "Full moon fever" är Tom Petty's bästa och "Damn the torpedoes" är Tom Petty and the Heartbreakers bästa?!

manolito sa...

lakrits-riff någon?

Steffes syrra sa...

Lite mer boknörd var det här (34%)

Anonym sa...

Lakrits Riff! På tal om inget är Venant ett snyggt namn

Lester Hammock sa...

Jag fick 56% på boknördstestet. Lakrits Riff var ju sååååååå goda!!! Ljuva barndom! Petty har aldrig gjort ett helgjutet album vare sig med eller utan Heartbreakers. Men bryter man loss det finaste från varje platta kan han/dom vara bäst i världen. Och lyssna på Lindsey Buckingham's sångarrangemang i "Walls (Circus)"! Så jobbar en kung.

I LOVE YOU sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛