lördag, september 20, 2008

Hässelbyloppet vs Hellasloppet

Flack och snabb bana genom Hässelby och VällingbyVälkommen till ett av landets bästa 10 km lopp! Du springer 10 000 m på en flack och snabb bana genom Hässelby, Grimsta, Råcksta och Vällingby i nordvästra Stockholm. Mål på Hässelby Idrottsplats.Deltagarantalet i Hässelbyloppet har ökat stadigt de senaste åren, från 612 anmälda år 2000 till rekordsiffran 2 647 anmälda i fjol.
Vi hälsar alla varmt välkomna till Hellasloppet söndag 19 oktober 2008
Spåret i 5km kommer att prepareras ytterligare av Stockholms stad inför årets lopp. Alla som fullföljer får en minnesmedalj. För de som deltar för 5:e gången kommer vi att ha ytterligare minnesmedalj till.

3 kommentarer:

Mats B sa...

Lätt val! "Flack och snabb bana" - låter som ljuv musik för mina löparöron. Jag har hört rykten om att vissa sträckor springs på rullband, att sista kilometern är nerför en slalombacke och pengarna betalas tillbaka om man inte slår pers. Hässelby, here I come! Susanne har också anmält sig.

Rick sa...

Förutom starten, som går på grus, är det asfalt hela vägen. Efter att Hellas numera är min hemmabana känns asfalt främmande och farligt...

Clas sa...

Bara tanken på att springa känns farlig...