lördag, september 13, 2008

Öset efter ca 4 minuter

Jag är mållös...kolla in här.

12 kommentarer:

Rogga S sa...

Per-Erik, sångaren i det legendariska symforock Öviksbandet Murena måste älska detta.

Rick sa...

Då är de två från Ö-vik som älskar detta.

clas sa...

Ös? Älskar? Ah, nu förstår jag...ni driver med mig? Okej... för ingen kan väl på allvar tycka om den här pretentiösa skiten?!

Rick sa...

Nej då Clas, det är ingen som driver med dig. En nyfunnen kompis vars smeknamn är en kroppsdel har detta band som ett av sina favoritband.

clas sa...

Det ante mig...den pojken verkar vara lite vid sidan om sådär. Inte rätt vaccinerad i alla lägen . Men jag tror han har ett stort hjärta någonstans där inne. Men jag skulle ju aldrig spela trumma i hans band om jag säger så. Som du vet Rick så H A T A R jag tvärflöjt och då kan ju du och alla andra Ö-viksbor räkna ut vad jag tycker om Jethro Tull. Det är till och med så jag föredrar Morrisey, Winnerbäck och Ledin.

Erik E sa...

Fånga siken. I morgon kan det vara för sent.

Rick sa...

Förderar du Winnerbäck då förstår jag hur illa ställt det är. Men jag visste inte att du hatar tvärflöjt. Vadom detta?

clas sa...

Det kanske var jag och Jerker som hade en diskussion om det..? Nåväl, jag tycker bara det är ett vidrigt ljud i det instrumentet. Blir ju inte bättre av att det är en skäggubbe med suspensoar, ståendes på ett ben som spottar i röret.

Rick sa...

Man skulle kunna säga att tvärflöjt för dig är som Malla för Näsan?!

clas sa...

nej

Näsan sa...

Jag tar hellre en whiskey med gamle Ian på ön Skye. Än plågar i mig en avslagen öl i nån blueskällare med tråkiga Malla. "En del styrs av hjärtat, andra frågar sitt huvud efter svar. Hos en del är allt ett kaos!" (Plura, En man av hjärtat). Vilken typ är Du Clas? Jag är hälften kaos/ hälften hjärta!

Clas sa...

Jag citerar Mats Olsson: "Jag har mer skit i huvudet än vad som kan vara bra för mig". Och Imperiet: "Ett hjärta är alltid rött. Ett hjärta har alltid rätt. Ett hjärta stinker blod och svett. Ett hjärta har alltid rätt". Utifrån dessa rader får du själv bestämma vad jag är för typ. Själv vägrar jag sätta etikett på mig själv och min person.