söndag, januari 11, 2009

Hellacopters & Stonefunkers


Tänk att djur kan engagera bloggens besökare så till den milda grad! Omröstningen "Roligaste Djuret" har verkligen blivit en succé med det största deltagar antalet i mannaminne! Det finns fortfarande tid att rösta. Onsdag kl. 15.00 är det slut.

Igår var det dags för Hellacopters att medverka i serien "Dom kallar oss artister". Vi fick följa dem på deras sista turné. Vilket otroligt bra liveband och vilket slammer! Hoppas att Nicke Andersson fortsätter med soulgänget Solution.
Pop Quiz igen på torsdag. Silvermedaljörerna Stonefunkers har under hösten och julhelgen laddat med att lyssna på allt från Eddie Cochran till Agnes. Nu ska vi bara borsta tänderna sen är vi redo. Behöver jag säga att en rapport kommer i slutet av nästa vecka?

5 kommentarer:

Martin sa...

Min röst går nog också till mullvaden.

Rick sa...

Se där, se där!

Den aktuella ställningen efter fjorton röster:

Mullvad 2 röster
Tamråtta 2 röster
Tvättbjörn 1 röst
Utter 1 röst
Bältdjuret 1 röst
Babian 1 röst
Murmeldjuret 1 röst
Näbbdjur 1 röst
Näsapa 1 röst
Sengångare 1 röst
Myrslok 1 röst
Bäver 1 röst

Mats B sa...

Har nu checkat djurfrågan med mina barn. Trots en hård sengångarkampanj röstade Stella direkt på sin mamma som roligaste djur. Efter överläggning föll hennes röst på Muu, dvs kon. Thea vacklade mellan giraffen och kängrun, där den sistnämnda gynnaren avgick med segern.

Go Stonefunkers!

Clas sa...

Stella ska helt klart ha ett hedersomnämnade i denna tävling. Att rösta på sin mamma som roligaste djur tyder på humor, enorm stilkänsla och ett stort hjärta.

Rick sa...

Mamman ifråga har inte lagt sin röst Mats!