lördag, januari 03, 2009

We are back!!!

För att lugna alla som intensivt följer bloggen vill jag nu bara meddela att formateringen gick smärtfritt och att kommer från och med nu kommer att fungera som vanligt.

5 kommentarer:

Clas sa...

Kom hem igår slog på datorn. Kunde inte logga in för att "en disc var trasig". Okej...tekniskt begåvad som man är som trummis gjorde jag en omstart. Samma besked men med tillägget att för att bygga om datorn och få igång den skulle jag i första momentet hålla ner r-knappen. Gjorde så. Sim salabim...40 minuter höll det på. Sen gick datorn igång. Som ny. Enda tråkiga var att ALLT var rensat. Varenda jävla fil i princip. Alla foton. All musik. Alla filmer. Alla hemladdade program. Okej...nu är datorhelvetet omformaterad. (tror jag) Men var det värt det???!!!

Rick sa...

Visst är det roligt med datorer?! Jag har det mesta på backup så jag sitter inte helt i sjön. Kan jag trösta dig med att Cliff Hillis är på väg till dig?

clas sa...

Kommer han hit? Och jag som inte har nått fikabröd hemma.

Steffes syrra sa...

Det räcker ju med Gevalia Clas...."om du får oväntat besök".Själv så dricker jag bara Zoegas.

clas sa...

Jag dricker det mesta i kaffeväg. Är inte så kinkig vad det gäller märken. Men för det mesta köper jag Maxwell House eller Zoegas. Mest av gammal vana.

Ser verkligen fram emot Cliff's besök.

Har ännu inte hämtat mig efter Plant/Krauss' uppvisning på tv. Hittade hela konserten på CMT's hemsida. Så FRUKTANSVÄRT bra.