fredag, januari 16, 2009

Sabotage mot Funkers


Efter kebabtallrikar och bestulen plånbok släntrade tre stycken Stonefunkers till Pop quiz.
En hedrande 18:e plats (av 39 lag) kändes sådär...

Mycket snack om A Camp så jag gjorde en googel sökning.

Modo tog sin fjärde raka seger igår. Nu väntar Djurgården borta i morgon och det vet vi ju hur det går.

Handbolls VM börjar i morgon. Bloggen håller koll.

26 kommentarer:

Näsan sa...

Djurgården åker på Gängspö imorgon! Har ett personligt intresse av att F Bremberg får kvala i vår! Handbolls VM? Lika hett som temperaturen på Salmo i morse dvs -27 grader... Gurkburkar och en fjantigt överdriven gammal landslagsmålvakt som kommentator. När Svenska målvakterna får skott rakt på sig skriker Hellgren i extas "-Han läser sönder motståndaren..." Pinsamt är bara förnamnet!

Rick sa...

Handbollen är långt ifrån lika het som den var under 90-talet men som gammal handbollsspelare är det omöjligt att inte följa ett handbolls-vm för herrar. Du har inte fattat Näsan att höra Clas säga pinsamheter är halva nöjet. Jag vill förtydliga att vi pratar om Clas Hellgren här och ingen annnan.

Vet någon vem som kommenterade VM-finalen 1990, då Sverige slog ett ruggigt bra Sovjet och blev världsmästare, tillsammans med Clas Hellgren?

bernard sa...

Arne Hegerfors!?

Rick sa...

Rätt bernard!

Näsan sa...

Jag tycker handbollen var som hetast när Rick dammade in ett skott i min klasskamrats Christer "Drottningholm i miniatyr" Nilssons ansikte. Den totalt idrottsintrisserade (därför fick han stå) Christer rörde inte en min fast hans illröda näsa hade gjort Clownen Beppo grön av avund... Jag håller med Dig Rick, Clas Hellgrens galna attityd inbjuder till hatkärlek. Påminner mig om en annan kille med liknande namn... Vem blev av med sina sparpengar igår?

Näsan sa...

idrottsOintrisserade ska det förstås vara... Fotnot: Christer byggde Drottningholm i miniatyr av glasspinnar. Därav hans smeknamn. Kung på kultur och konst, lite sämre på sport...

Mats B sa...

Näsan, många gånger har jag tänkt kliva in, rädda dig från ditt missbruk men sen fegat ut. Det här är till dig.

http://www.svd.se/kulturnoje/serier/artikel_598903.svd

Clas sa...

Ointresserad av idrott kan man också säga.

Rick sa...

Clas Hellgren hade säkert sagt att Christer läst sönder mig.

Att skjuta mitt på en stillastående målvakt är en egenskap man ska snabbt göra sig av med om man vill högre upp än div 3...

Det var Rogga som blev av med plånboken. Det var en filur som satt vid bordet bakom. Otroligt fräckt men det är väl så de arbetar. I samanhanget pratades det också om en annan kille som fått sin mobiltelefon snodd och att den som snott den svarade när han blev uppringd! Det är en klassiker! Påminner om ett Seinfeld avsnitt där Jerry blir bestulen på bilen och ringer och pratar med han som stal den. Kramer fixar så att killen ska skicka tillbaka Kramer´s skinnhandskar som ligger i handskfacket.

Näsan sa...

Bagger jag bränner ner en skön bland CD med Genesis, Pink och Jethro, som Du får i Helsingborg...
Tänk Dig att sitta hemma och jobba till Thick as a Brick, eller drömma Dig bort till tonerna av Selling England by The Pound. Eller avnjuta lunchen till The Scarecrow. Ian Anderson skrev på 70-talet en text som plötsligt passar in på ens liv numera: "-He was to old to Rock´n Roll, but he was to young to die"

Rick sa...

Nu duggar kommentarerna så ofta att det känns som om man är inne på en chat.

"Inte intresserad av sport" går också bra.

Näsan sa...

Ja killen som svarar när Chicco ringer upp är en klassiker... Tror jag måste börja se mer Seinfeldt, det verkar vara en outforskad guldgruva! När man tänker tillbaka på So2c så känns det mer och mer som en OBS-klass. Myself inräknad...

Mats B sa...

Peter, nu förstår jag varför det kallas medelåldern! Ser fram emot skivan (eller ljuger jag nu ;-)

Så fegt och beräknat att slå till mot The Stonefunkers starkaste lagmedlem. Killen var en hitman utsänd från Pet Sounds Bars källare. Kalla in Hans Holmér och lös fallet!

Mats B sa...

Sportofåne, är ett alternativ.

bernard sa...

Geek är ett annan variant.

Rick sa...

Det bör väl tilläggas att vi tre som var på plats på quizen var väldigt avslagna och inte kände för att "gå för fullt".

bernard sa...

en annan variant/ett annat alternativ...svenska språket är så svårt.

Mats N sa...

Dessutom fick vi stå hela kvällen i kombination med en alltför låg ölkonsumtion. Inte Stonfunkers kväll, helt enkelt. Från första tuggan på Kebabkungen till det slokörade uttåget från PSB. Det kan hända alla Pop-quizgäng någon gång under karriären. Vi kommer igen!

sture ahlén sa...

ska vi fortsätta med språkvårdandet så måste vi reda ut om det var rogga eller plånboken som blev bestulen. jag tror att det var rogga som blev bestulen på sin plånbok. alltså blev roggas plånbok stulen.

zacke sa...

Hur som helst så stavas Jackson Browne Jackson Browne.

Zacke sa...

Inte om man menar Jackson Brown

Steffes syrra sa...

Till nästa pop quiz kanske det är dax att ringa Clas och be honom ta tåget från Falköping? Ett förslag bara ;). Christer Nilsson...länge sen´var det.Vi bodde grannar ett tag med honom,min bror och jag.Hans mamma tyckte inte om att vi var ifrån "stan".

Göran H sa...

Jag kan allt om pop och rock, ring mig!

Mats N sa...

Jag håller med! Rick, som lagkapten tycker jag att du ska toppa upp Stonefunkers en gång för alla till februari-quizet. Det är ju ingen social verksamhet vi håller på med. Förslag på laguppställning:
Andres Lokko, Jan Gradvall, Clas och Göran H.
Kan inte misslyckas!

Rick sa...

Det innebär att vi får en helt ny uppställning på banan och i så fall ska vi då behålla namnet Stonefunkers eller ska det få bli ett nytt namn?

Clas sa...

BROMS! STOPP! STANNA HÄR NU VA!!! Jag tackar för förtroendet men jag väljer nog helst mitt eget team.